Privacybeleid

Onze AVG-Privacyregels
Orimex International respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.
Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Orimex International zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van de bestelling.

Bescherming Persoonsgegevens
Wanneer u iets bij ons bestelt willen wij niet dat iemand anders uw persoonsgegevens gebruikt. Daarom doen we er alles aan om uw privé-gegevens ook echt privé te houden.
Orimex International slaat uw persoonlijke gegevens op in een beveiligde database, wij geven deze informatie niet door aan derden voor commerciële doeleinden. Om de bestelling zo goed mogelijk te verwerken, hebben we wel eerst uw gegevens nodig.
Orimex International is de verantwoordelijke in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Wanneer u inzage wenst in de persoonsgegevens die wij hebben vastgelegd of wanneer u gegevens wilt wijzigen omdat deze onjuist of onvolledig zijn, of deze wilt laten verwijderen of afschermen dan kunt u contact opnemen. Wij zullen binnen één week mededelen welke persoonsgegevens wij verwerkt hebben of eventueel kunnen verwijderen, afschermen of verbeteren.

Voor- en achternaam
Wij gebruiken de voor- en achternaam om de bestelling bij de juiste persoon af te leveren.

Adres en woonplaats
Wij gebruiken de adresgegevens om de bestelling bij de juiste persoon af te leveren.

Telefoonnummer
Mochten wij u willen informeren over de bestelling, dan doen wij dit telefonisch of per e-mail.

Betaalgegevens
Uw betaalgegevens worden door middel van een beveiligde verbinding rechtstreeks naar de bank verstuurd, wij slaan deze dus niet op. De bank vertelt ons daarna alleen of de betaling gelukt is. Mocht u iets terugsturen, dan zullen wij u vragen om de betaalgegevens, zodat wij het aankoopbedrag terug kunnen storten.

Mijn account
U kunt op elk moment uw gegevens bekijken en wijzigen. Wilt u uw gegevens verwijderen uit ons systeem? In dat geval kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina en dan maken wij dat in orde.

Privacybeleid
Orimex International zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van de bestelling. Wij zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. De gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld conform de wetgeving.

Indien u nog vragen heeft over het Privacybeleid van Orimex International kunt u altijd even contact met ons opnemen.